Odd Folks vieraili Huhtasuolla

 

Kahdeksan hurjapäistä lumilautailijaa (Odd Folks) saapui talviseen Jyväskylään löytääkseen kyllin vaikeita haasteita harrastukselleen. Oppaaksi ja videokuvaajaksi lähti jyväskyläläinen Joonas Eloranta. Hänen tehtävänään oli myös osoittaa kavereille parhaat kaiteet. Ne odottivat Pupuhuhdassa; Karsikkotien varrella, Keilahallilta alas tuovilla rappusilla.

Ohikulkijat hieman ihmettelivät portaille rakennettua hyppyriä, ja varoivat menemästä laskijoiden tielle. Kaikki sujui kuitenkin hyvässä järjestyksessä. Merkkihuudoilla puolin ja toisin nuoret varmistivat turvallisuuden.
Joonaksen kuvaama videomateriaali matkaa Australiaan. Se liitetään ensi syksynä valmistuvaan, puolen tunnin mittaiseen lautailudokumenttiin. Kaverit jaksoivat lautailla Pupuhuhdassa aamusta iltaan ja olivat ihan täpinöissään.