Tule mukaan asukastoimintaan!

Kuinka toimimme?

IMG_20150615_142127Huhtasuon Asukasyhdistys ry. toimii edelleen uusiutunein voimin Huhtasuon asukkaiden hyväksi. Pidämme tärkeänä yhteistyötä ja yhteisöllistä toimintaa Jyväskylän kaupungin, seurakunnan ja muiden alueella toimivien eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Huhtasuon asukkaiden viihtyvyyttä, turvallisuutta ja palveluja sekä alueen kehitystä.

Jäsenyytesi on tärkeä

Jäsenmaksu on osa yhdistyksen toiminnan tukemista ja jatkuvuutta. Tarvitsemme kasvua, ideoita ja toiveita sekä uusia jäseniä joukkoomme, yhdessä tekemiseen ja toteuttamiseen. Mitä suurempi joukko meitä on ajamassa huhtasuolaisten etuja, sitä paremmin meidät noteerataan.

Ilmoita uutena jäsenenä jäsenpostia varten yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) joko tekstiviestillä 040 844 7804/Pirjo Misukka, sihteeri, tai sähköpostitse misukka.pirjo@hotmail.com.

Tietoa Huhtasuon asioista löydät myös osoitteista www.huhtasuo.fi ja www.facebook.com/huhtasuo.

Tilinumero on FI23 5290 7840 0031 34

Tervetuloa joukkoon!