Koirapuiston säännöt

Koirapuiston rakentaminen osoitteeseen Palanderinkatu 24, voimalinjan vieressä, oli osa Hyvinvointia Huhtasuolle-hanketta, rakentamiskustannukset tulivat hankkeelta. Kun tarha oli valmis, hanke luovutti sen Huhtasuon Asukasyhdistys ry:lle, jonka jälkeen yhdistys otti vastuun koirapuiston toiminnasta, siisteydestä, huoltotoimista ja kaikesta, mitä puisto tarvitsee. Alueen vuokrasopimus on Jyväskylän kaupungin ja yhdistyksen välinen. Koirapuisto on ns lähikoirapuisto, mihin saavutaan jalan, joten pysäköintiä ei alueelle järjestetä. Koirajaostoon kuuluvat tällä hetkellä Seppo Hiltunen, puheenjohtaja, Pirkko Rastas, sihteeri. Lisäksi jaostoon kuuluvat Paula Holappa ja Jere Leppänen. Koirajaosto on laatinut puistolle säännöt, joita tulee noudattaa.

Pidä koirasi vapaana ja varmista, että se tulee toimeen muiden koirien kanssa.

Aitaukseen ei saa tuoda rokottamatonta, kiimaista tai sairasta koiraa.

Ethän heittele keppejä, leluja tai lumipalloja, jos et ole varma koiran reaktioista.

Sinä vastaat aina koirasi aiheuttamista vahingoista.

Vanhemmat tuovat lapset puistoon omalla vastuullaan.

Korjaa koirasi ulosteet niille tarkoitettuun astiaan, ei muita roskia sinne.

Jos harjaat koiraa, kerää karvat pois.

Pidä portit suljettuina äläkä anna koirasi hyppiä aitausta vasten.

Älä anna koirasi häiritä haukunnallaan lähiasukkaita klo 22 – 07.