Nevakadun katusuunnitelman muutos

Nevakadun muutostyöt alkavat tänä keväänä. Kadun keskiosalle Rahkaraitin kohdalle tulee aukion ja korotetun katuosan yhdistelmä. Korotetulle osalle tulevat kadun kummallekin puolelle katetut linja-autopysäkit. Kauppakeskuksen puolelle sijoitetaan pieni aukio, josta rakennetaan istutuksin ja vaihtelevin pintamateriaalein viihtyisä oleskelutila, jota voi käyttää myös pienimuotoisiin tapahtumiin. Aukiolle sijoitetaan istutuksia, pyörätelineet, penkkejä ja roska-astioita. Katu päällystetään uudestaan asfaltilla, kadun reunakivet uusitaan, valaistus uudistetaan kokonaisuudessaan ja istutukset ja puusto uusitaan sekä pysäköintijärjestelyt muuttuvat. Pysäköintialueeksi varatulle alueelle mahtuu yksisuuntaisella ajosuunnalla 37 autopaikan pysäköintialue 5 inva-pysäköinnillä asiakaspysäköintiä varten ja Suluntien puoleisessa päädyssä tilaa viereisen hoivakodin saattoliikenteelle. Katusuunnitelma on nähtävillä kaupungin internetsivustolla: http://www-jyvaskyla.fi/kadut/nahtavilla