Miesten ulkoiluryhmä Huhtasuolla

Huhtasuolla käynnistyy toukokuussa miehille suunnattu toimintaryhmä, jossa liikutaan luonnossa ja kokeillaan erilaista tekemistä ryhmäläisten kiinnostuksen mukaan. Rymä sopii kaiken kuntoisille ja suunnitellaan yhteistyössä. Parin tunnin hetket sijoittuvat lähimaastoon ja lähiliikuntapaikoille. Tarvittavat välineet hankitaan yhdessä ja tarjoilut tulee hankkeen kautta. Osallistujat on vakuutettu hankkeen toimesta. Ryhmä kokoontuu viikoittain keskiviikkoisin klo 13, ensimmäinen kerta Huhtasuon Kylätoimistolla   3.5. ja jatkuu 14.6. saakka.

Ryhmää ohjaa Janne Laitinen ammattikorkeakoulusta. Lisätietoja Janne p. 0400 976 751.

Ilmoittatumiset Outi Teittinen, p. 040 167 7627 tai hyvinvointikioski@jamk.fi

Hyvinvointikioskin ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu työttömille työikäisille henkilöille.