HALLITUS

Huhtasuon Asukasyhdistys ry:n hallitus vuonna 2017

Syyskokouksessa 6.10. hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti jatkamaan Tapio Ruosteinen ja sihteeriksi Pirjo Misukka. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 3.1. hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Ellen Tuikkanen, taloudenhoitaja/jäsenasioiden hoitajaksi Pirjo Misukka, Japa:ssa yhdistyksen varsinaisena edustajana on Ellen Tuikkanen ja varaedustajana Marjatta Arpiainen, ympäristövastaavaksi valittiin Seppo Hiltunen, joka toimii myös työllistettyjen ja talkoolaisten ”piällysmiehenä”. Tapahtumatoimikunnan vetäjänä toimii Vesa Karvinen, johon kuuluu lisäksi Mikko Heikkilä, Pirjo Misukka ja Marjatta Arpiainen. Vesalle voitte laittaa innostavat ideat erilaisten tapahtumien järjestämisestä alueen asukkaille.

Kuvassa vasemmalta lukien: Tapio Ruosteinen, Pentti Orell, Pirjo Misukka, Marjatta Arpiainen, Ellen Tuikkanen, Vesa Karvinen, Mikko Heikkilä ja Seppo Hiltunen.

huhtasuon_asukasyhdistys_2017

Tallenna